Mr. Hall

Jag har ju en liten fetisch för klädhängare… Denna visades på möbelmässan i våras och jag har sett flera bilder på den men nu har jag även sett den i verkligheten. Tamburmajoren Mr. Hall produceras av SB Nord och är superhärlig, precis som det mesta designat av Karin Mannerstål. Men när jag såg priset (kom Läs Mer »

Mr. Hall

Jag har ju en liten fetisch för klädhängare… Denna visades på möbelmässan i våras och jag har sett flera bilder på den men nu har jag även sett den i verkligheten. Tamburmajoren Mr. Hall produceras av SB Nord och är superhärlig, precis som det mesta designat av Karin Mannerstål. Men när jag såg priset (kom inte ihåg exakt men mer än 3000:- var det ) kunde jag inte hjälpa att jag tänkte: "en bit MDF och sticksågen så fixar jag en själv". Jag som pluggat produktdesign borde ju backa upp designers och förstå värdet av en produkt… Fast det gör jag verkligen, definitivt gällande saker som jag absolut inte har skills för att själv producera.


Foto: sbnord.com


Inga kommentarer på "Mr. Hall"

 1. Johanna.B skriver:

  Vilken cooling! Kommer förresten ner till Kalmar och IKEA imorgon med några klasskompisar. Det är julshopping på gång!

  Kram

  /Johanna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »