H&M Home

Via Frida/Husmusen fick jag idag veta att H&M inom kort kommer att lansera en Home-kollektion! Det var ju inte en dag för tidigt, jag älskar deras koncept (modets svar på IKEA?) och jag ser med spänning fram emot det sortimentet. Kollektionen består visst av fyra inriktningar; Design, Natur, Ungdomligt & Klassiskt. Undrar när det kommer Läs Mer »

H&M Home

Via Frida/Husmusen fick jag idag veta att H&M inom kort kommer att lansera en Home-kollektion! Det var ju inte en dag för tidigt, jag älskar deras koncept (modets svar på IKEA?) och jag ser med spänning fram emot det sortimentet. Kollektionen består visst av fyra inriktningar; Design, Natur, Ungdomligt & Klassiskt. Undrar när det kommer butiksnära?
To be continued…


Inga kommentarer på "H&M Home"

 1. M o l l y skriver:

  Vad äter du helst på julbordet?

 2. Julia skriver:

  tror inte HM kommer lyckas till max med de dock


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »