Utställning 2008 – mitt bidrag

Idag är det alltså den stora utställningsdagen, då 54 kreatörer visar sina alster genom ett vernissage hos Juniform, som sedan lottar och ser till att varje sak får en ny ägare, som en tidig julklapp! Jag är överväldigad av allt skapande måste jag säga! Mitt bidrag är "svanen", en liten tavla med ett stycke designhistoria… Läs Mer »

Utställning 2008 – mitt bidrag

Idag är det alltså den stora utställningsdagen, då 54 kreatörer visar sina alster genom ett vernissage hos Juniform, som sedan lottar och ser till att varje sak får en ny ägare, som en tidig julklapp! Jag är överväldigad av allt skapande måste jag säga! Mitt bidrag är "svanen", en liten tavla med ett stycke designhistoria…

Svanen mäter 18×24 cm och motivet är gjort av tillskurna tapetbitar, varav sitsen en gång satt i vårat vardagsrum och den grårandiga/prickiga är en strukturtapet med glas. På ena långsidan står produktens namn, namnet på designern, från vilket land & året den gjordes.

Tavlan skickar jag till Jeanettes handmade stuff och jag får ett härligt halsband av blandade pärlor i svart och silver från Princexswe!

Jag vill passa på att tacka Anna på Juniform som lagt ner så mycket tid och energi på att genomföra denna roliga och mycket lyckade utställningen, tack Anna – bra jobbat!

Om du gillar mitt bidrag så finns det gott om designklassiker, och jag gör gärna tavlor på beställning!


Foto:Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Utställning 2008 – mitt bidrag"

 1. Anna-Karin skriver:

  Vilket jobb som måste lagts ner för att få ihop allt detta. Din tavla var superfin!

 2. Sara skriver:

  Tack Anna-Karin! Ha-ha.. jag började faktiskt räkna på hur många timmars arbete det blev för min del.. men på slutet fick jag lite problem med lackningen.. då blev jag lack.. och tappade räkningen 😉

 3. Gerda-Thyra skriver:

  Jättefin! Kul att använda tapet!

 4. jenny skriver:

  åh så fin tavla du gjort!! duktig du är:-)

  Kram/jenny

 5. Kattis skriver:

  Riktigt snygg tavla! 🙂

 6. Petra C skriver:

  Mmm. Snygg!!

  Hälsar Petra som är ute på del 3 av vernissaget


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »