Fredagsgodis

Nu ska jag ställa mig och röra ihop en sats vit chokladmousse igen. Ikväll har vi lite middagsmys med avdelningen på jobbet och jag fixar i vanlig ordning desserten. Jag hade faktiskt planer på att göra nåt nytt, men efterfrågan styr ju helt enkelt marknaden, så here we go again… Eftersom eftermiddagen kommer ägnas åt Läs Mer »

Fredagsgodis

Nu ska jag ställa mig och röra ihop en sats vit chokladmousse igen. Ikväll har vi lite middagsmys med avdelningen på jobbet och jag fixar i vanlig ordning desserten. Jag hade faktiskt planer på att göra nåt nytt, men efterfrågan styr ju helt enkelt marknaden, så here we go again…

Eftersom eftermiddagen kommer ägnas åt träning och piffning så hoppas jag att ni alla får en toppenfredag, jag vill också passa på att säga till alla som kommenterat och sagt så fina saker under veckan att jag inte har missat er!! Jag ska ta mig ordentlig bloggtid och svara och kika in hos er under helgen, vi ses!
                  
Foto: arla.se


Inga kommentarer på "Fredagsgodis"

 1. Elinbanan skriver:

  Nu vet jag i alla fall vad vi ska ha i efterrätt på vårt bröllop! Har hittat massa recept på detta, men denna version verkar väl beprövad 🙂

 2. Anna-Karin skriver:

  Sara du har fått en utmärkelse inne hos mig.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »