Finnes: liten älskad teakbyrå

Som jag nämnde tidigare så är det "en in – en ut-principen" som gäller här hemma när Jesper får bestämma, och det är väl tur att han får göra det ibland, om jag hade fått bestämma hade vi aldrig kastat något och till slut tvingats sova i bilen eller så. Eftersom väskkvartetten flyttat in måste Läs Mer »

Finnes: liten älskad teakbyrå

Som jag nämnde tidigare så är det "en in – en ut-principen" som gäller här hemma när Jesper får bestämma, och det är väl tur att han får göra det ibland, om jag hade fått bestämma hade vi aldrig kastat något och till slut tvingats sova i bilen eller så.

Eftersom väskkvartetten flyttat in måste tyvärr min lilla teakbyrå flytta ut. Den mäter L75xD30xH52 cm och har två lådor och ett förvaringsutrymme med skjutdörr. I bakstycket är det borrat ett hål för sladd. Eftersom den har x antal år på nacken så har den lite patina och småskavanker, men på det hela är den i fint skick.

Är du intresserad? Hör av dig med ett bud på littlemissfixits(at)gmail.com.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Finnes: liten älskad teakbyrå"

 1. Johanna.B skriver:

  Åh men den är ju helt underbar. Ingår en extra kvadratmeter?! 🙂

  Kram

  /Johanna

 2. Louise skriver:

  Jag budar!!! I loove it. Its goooorjes:) O de e din blogg också:) Tack för i söndags o hoppas Jesper tyckte om sin lilla kakpåse. Kraam Louise


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »