Te till en sjukling

Vinterbaciller har letat sig innanför husets väggar. Som en extra omtanke när någon är sjuk kan man servera tepåsar med små krya-på-dig-budskap. Man klipper helt enkelt till en bit dubbelvikt papper och limmar eller häftar fast den på påsens befintliga "handtag". Skriv nåt snällt och uppiggande och jag lovar att det hjälper! Perfekt att även Läs Mer »

Te till en sjukling

Vinterbaciller har letat sig innanför husets väggar. Som en extra omtanke när någon är sjuk kan man servera tepåsar med små krya-på-dig-budskap. Man klipper helt enkelt till en bit dubbelvikt papper och limmar eller häftar fast den på påsens befintliga "handtag". Skriv nåt snällt och uppiggande och jag lovar att det hjälper! Perfekt att även servera sig själv några peppande ord en måndagmorgon till frukosten.

Te är toppen om man är lite krasslig så nu ska jag se om Jesper piggar på sig. Krya-på-dig-te serveras med fördel tillsammans med några halstabletter…


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Te till en sjukling"

 1. hemmabloggaren skriver:

  Bara omtanken gör honom nog frisk.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »