Idag fick jag ett par koppar kärlek med posten!

Igår kom avin men jag var så trött att jag inte orkade hämta ut paketet. Men idag kunde inget hindra mig! Så nu finns alltså två livs levande (nåväl) Cups of love hemma hos oss. Kärlekskoppen är toppen att dricka ur med en lagom tjock kant (det tycker jag är jätteviktigt för upplevelsen, att själva Läs Mer »

Idag fick jag ett par koppar kärlek med posten!

Igår kom avin men jag var så trött att jag inte orkade hämta ut paketet. Men idag kunde inget hindra mig! Så nu finns alltså två livs levande (nåväl) Cups of love hemma hos oss. Kärlekskoppen är toppen att dricka ur med en lagom tjock kant (det tycker jag är jätteviktigt för upplevelsen, att själva glaset eller koppen "smakar" bra i munnen.) Om man inte dricker te (eller kaffe) med så mycket mjölk som jag tror jag dessvärre att den blir ganska varm, men eftersom den toppfylld rymmer nästan 50 cl kan man ju spara en "hållyta" och ändå få en rejäl balja. Två muggar resulterade i 379:- som oavkortat går till Röda Korsets arbete mot ensamheten i samhället. Det smakar riktigt bra…


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Idag fick jag ett par koppar kärlek med posten!"

 1. Frida skriver:

  Vilken fin julklapp till dig själv!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »