Trassel på tråden

I nästan två dagar har vi inte haft internet. Ve och fasa! Inget internet och världen stannar. "Ska vi gå på bio? ja, vi kollar vad som går – nej just ja vi har inget internet… -Ska vi göra julkort? ja vi surfar inspiration… om vi hade nåt internet hade vi kunnat gjort det. -Vad Läs Mer »

Trassel på tråden

I nästan två dagar har vi inte haft internet. Ve och fasa! Inget internet och världen stannar. "Ska vi gå på bio? ja, vi kollar vad som går – nej just ja vi har inget internet… -Ska vi göra julkort? ja vi surfar inspiration… om vi hade nåt internet hade vi kunnat gjort det. -Vad har han för adress? Hmm, vi får kolla sen när internet hoppat igång igen… osv osv. Gång på gång har diskussioner lett till att vi är mer beroende av internet än vad åtminstone jag kunde föreställa mig. Självklart finns det vägar runt problemen, men det är just vanan av den snabba informationen som blir påtaglig när den inte finns tillgänglig. Det ska erkännas att det var lite stressande att inte veta hur länge det inte skulle fungera, och lagom när jag började slappna av och inte bry mig, så hoppade det igång igen. Jag är inte särskilt nöjd med vår internetleverantörs agerande i frågan, men det är en annan historia.
Now I’m back in business!

På lånat internet: Jag återkommer så fort jag är uppkopplad igen… jag hoppas vi ses snart!!
Illustration: Sara Zetterström (eg. ska den vara vit och svart, men än en gång laddas bilden upp negativ.. Jag står frågande inför problemet…)

Inga kommentarer på "Trassel på tråden"

 1. carro skriver:

  Jag ser ingen bild….


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »