Bloggkompisar

finns det gott om där ute och jag har fått flera fina nomineringar. Särskilt tack till Johanna, A-K och Emma!!! Jag är så glad att ni kikar in hos mig och att ni kommenterar, självklart finns jag i er läsarkrets också! Det finns många bloggar, både mode och allmänna som jag läser men jag väljer Läs Mer »

Bloggkompisar

finns det gott om där ute och jag har fått flera fina nomineringar. Särskilt tack till Johanna, A-K och Emma!!! Jag är så glad att ni kikar in hos mig och att ni kommenterar, självklart finns jag i er läsarkrets också!

Det finns många bloggar, både mode och allmänna som jag läser men jag väljer att länka till några av inredningsbloggarna jag alltid återvänder till:

Husmusen – Den första svenska utpräglade design/inredningsblogg jag började läsa. Frida du rockar!

Isa – älskar Isas ocensurerade vardag som egenföretagare och familjefru.

Fixa & dona
– gillar bilderna och Hildurs stilsäkra inredning.

Juniform – härligt språk och formspråk i Annas business och familjeliv.

Vilken är din favoritblogg? Jag vill gärna upptäcka nya inspiratörer!


Inga kommentarer på "Bloggkompisar"

 1. Vad roligt att läsa att du gillar min blogg! Stort tack! Men jag heter Hildur… 😉

 2. Ibland går det snabbt när man skriver inläggen. 😉 Virrig är inte särskilt svårt att vara. 😀

 3. Johanna.B skriver:

  Hihi tack så mycket! Snart är det jul och imorgon får jag äntligen åka hem till familjen, längtar så jag håller på att spricka. Men först ska lägenheten städas, tur att den inte är så stor! 🙂

  Många kramar

  /Johanna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »