Nytt från Decor Maison

Svenska tapetföretaget Decor Maison presenterar nu sin senaste kollektion Dimensions. Dimensions är en lekfull kollektion där mötet mellan modernt och retro skapar nya ytor och djup. Kontraster och grafiska mönster bildar spännande tredimentionella illusioner.Genom kreativ tapetsering som exempelvis sneda vinklar, våder som går i fil eller mönster som växer ut på golv eller i tak Läs Mer »

Nytt från Decor Maison

Svenska tapetföretaget Decor Maison presenterar nu sin senaste kollektion Dimensions. Dimensions är en lekfull kollektion där mötet mellan modernt och retro skapar nya ytor och djup. Kontraster och grafiska mönster bildar spännande tredimentionella illusioner.
Genom kreativ tapetsering som exempelvis sneda vinklar, våder som går i fil eller mönster som växer ut på golv eller i tak – kan du enkelt komponera rum med nya, spännande dimensioner.

Dimensions innefattar både djuptryckta tapeter och digitaltryckta tapeter och kommer att finnas i butik fr. o m februari 2009 och kostar 425 kr/rullen. Digitaltrycken varierar i pris från 1200 kr/vägg beroende på storlek.
Med tanke på priset så kanske man inte tapetserar ett helt rum, men det är väl just det som är grejen med denna kollektion, att kittla fantasin och kreativiteten och skapa något annorlunda? Den rosa/grå väggen är ju helt fantastisk!

Foto: pressbilder Decor Maison


Inga kommentarer på "Nytt från Decor Maison"

 1. Anna-Karin skriver:

  En riktigt God Jul Sara önskar Nancy och jag.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »