Jag hade visst varit väldigt snäll

för tomten kom med otroligt fina paket i år. Äntligen äntligen, som jag har suktat och velat och själv aldrig prioriterat i över tre år. Mina drömmande blickar och längtansfulla suckar och storslagna planer fick väl Jesper att vilja byta till en mer rationell och mindre drömmande fru varför han helt sonika gav den till Läs Mer »

Jag hade visst varit väldigt snäll

för tomten kom med otroligt fina paket i år.

Äntligen äntligen, som jag har suktat och velat och själv aldrig prioriterat i över tre år. Mina drömmande blickar och längtansfulla suckar och storslagna planer fick väl Jesper att vilja byta till en mer rationell och mindre drömmande fru varför han helt sonika gav den till mig i julklapp. Så numera är jag en stolt ägare av ett ritbord till datorn!! Det blev en Bamboo Fun Medium från Wacom. Tack för hjälpen i valet Isa!

Efter vår julturné har jag inte riktigt hunnit att kopplat in den än, men jag lovar, snart kommer ni få se mer av min alster. Tjoho!


Foto: letsgodigital.org


Inga kommentarer på "Jag hade visst varit väldigt snäll"

 1. En Bamboo Fun stod åxå överst på min julklappslista, men men det blev inget ritbord för mig. Återkom gärna med hur du tycker att den är (bra/dåligt).

 2. Johanna.B skriver:

  Åh lyllos! En sån skulle jag också vilja ha, fast egentligen vet jag inte riktigt till vad jag skulle ha den, har aldrig vart någon höjdare på att rita. Men man kan alltid lära sig!

  Tack för komplimangen! Passade på att klippa av håret som jag va så trött på så här lagom till jul!

  Kram

  /Johanna

 3. Johanna.B skriver:

  Åh lyllos! En sån skulle jag också vilja ha, fast egentligen vet jag inte riktigt till vad jag skulle ha den, har aldrig vart någon höjdare på att rita. Men man kan alltid lära sig!

  Tack för komplimangen! Passade på att klippa av håret som jag va så trött på så här lagom till jul!

  Kram

  /Johanna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »