My Little Drama

Som själv nyutexad produktdesigner (är man fortfarande ny efter 1 1/2 år?) dras jag obönhörligen till alla mässors färskingar. Greenhouse på Möbelmässan är alltid lika spännade och Young Designers-ytan på Formex var ju inte sämre. Där fanns bl. a designerduon My Little Drama och deras smyckeskollektion. Jag föll pladask för örhängena (hittar ingen bild!) med Läs Mer »

My Little Drama

Som själv nyutexad produktdesigner (är man fortfarande ny efter 1 1/2 år?) dras jag obönhörligen till alla mässors färskingar. Greenhouse på Möbelmässan är alltid lika spännade och Young Designers-ytan på Formex var ju inte sämre. Där fanns bl. a designerduon My Little Drama och deras smyckeskollektion. Jag föll pladask för örhängena (hittar ingen bild!) med ekollon och ballerinan på linan, och jag såg att Frida hade ekorren om halsen. Förutom på deras egen webshop finns de att köpa på bl. a Eccentric.

My Little Drama är en kollaboration mellan barndomskompisarna Eva Schildt och Maja Sten. Eva är produktdesigner och har jobbat för bl. a IKEA, Playsam och Design House Stockholm och Maja är illustratör som gjort jobb åt bl. a NK, DN och Anna Sui och tillsammans har de alltså skapat denna störtsköna smyckeskollektionen. Spana in deras hemsida också, den är så söt så man får hål i tänderna!


Foto: My Little Drama


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »