Illustratörer jag gillar – Basher

En av våra favorittavlor här hemma är våran lilla "Basher" som hänger i vardagsrummet.För en herrans massa år sen bjöd jag och svägerskan Jesper och hans tvillingbror på en födelsedagsresa till London och än idag tycker Jesper att det är min bästa present. Vi hade en fantastisk långweekend i den regniga världsstaden och gick på Läs Mer »

Illustratörer jag gillar – Basher

En av våra favorittavlor här hemma är våran lilla "Basher" som hänger i vardagsrummet.
För en herrans massa år sen bjöd jag och svägerskan Jesper och hans tvillingbror på en födelsedagsresa till London och än idag tycker Jesper att det är min bästa present. Vi hade en fantastisk långweekend i den regniga världsstaden och gick på musikal, pub och museum, som sig bör. Och så gick vi på Spitalfields Market vilket var den absolut största behållningen. Där finns det gott om unga designers och konstnärer vilket gör att man verkligen kan fynda juste design och det var där vi blev kära i vår röda lilla coola gubbe från konstnären Basher. Man kan beställa tavlor även från Sverige, det är bara att mejla en prisförfrågan. Jag blev förjust i den rosa överst till vänster, kanske dags för en lillebror Basher…


Foto: basherworld.com


Inga kommentarer på "Illustratörer jag gillar – Basher"

 1. Anonym skriver:

  Tycker att det är väldigt mycket "En liten" över figurerna.

  Men vist är de fina.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »