Frukostlektyr

Igår kom jag hem så sent att jag inte ens orkade gå igenom posten men nu på morgonen fick jag lite tid att bläddra igenom H&M Home-katalogen! Wow vilka härliga bilder. Tänk vilken skillnad det gör att fysiskt känna på något (ja fortfarande inte produkterna förstås, men väl de frasiga pappersidorna – mmm), produkterna kommer Läs Mer »

Frukostlektyr

Igår kom jag hem så sent att jag inte ens orkade gå igenom posten men nu på morgonen fick jag lite tid att bläddra igenom H&M Home-katalogen! Wow vilka härliga bilder. Tänk vilken skillnad det gör att fysiskt känna på något (ja fortfarande inte produkterna förstås, men väl de frasiga pappersidorna – mmm), produkterna kommer liksom mer nära och det gör i alla fall mig mycket mer köpsugen. Jag har ju dessutom helt missat att Liselotte Watkins varit med på ett hörn även i home-kollektionen. Oh my vad jag gillar hennes illustrationer! Vill ha-vill ha-vill ha! Tyget finns bara i begränsad upplaga och säljstartas idag så skynda beställa…

PS. Inspirationen börjar så smått spira, det är ljusare på mornarna och idag har jag träningsvärk! ;-). Vill dessutom påpeka att jag verkligen uppskattar er läsare och att ni lämnar kommentarer, det om något ger blogglust. Puss på er! DS.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Frukostlektyr"

 1. Karodie skriver:

  Sara min fina inspirationskälla! Tråkigt med torka, men snart får du åka skiiiidor! Och hur är det egentligen med design + vinterort? Måste allt vara i inrett i furu på ett skiresort? Undrar om fransmännen har det fint eller fult hemma hos sig;)

  Kram

 2. Johanna.B skriver:

  Jag väntar fortfarande på katalogen, är så nyfiken. Kanske den dimper ner i lådan idag?!

  Kram

  /Johanna

 3. Kattis skriver:

  Jag fick också hem den igår och ja, det är verkligen en annan känsla att titta i "pappersform", jag hittade t.ex mer snygga produkter nu än online. Är svagast för den marina/klassiska delen. 🙂

 4. Mor skriver:

  Mmmm… Härligt att läsa din blogg.. Blir lugn o glad av nån konstig anledning..:)

  Puss å gonatt, min rödhåriga skatt..:)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »