Sweet surprise and freaky friday

Idag kom jag hem lite sliten och stressad efter veckan som gått. Fredagar brukar sällan vara buttra för min del men ibland händer det. Och det är som om jag har vänner som känner det på sig för det är allra minst andra gången som jag får en uppmuntrande överrasking när jag som mest behöver Läs Mer »

Sweet surprise and freaky friday

Idag kom jag hem lite sliten och stressad efter veckan som gått. Fredagar brukar sällan vara buttra för min del men ibland händer det. Och det är som om jag har vänner som känner det på sig för det är allra minst andra gången som jag får en uppmuntrande överrasking när jag som mest behöver det! Ett alldeles underbart litet prickigt rosa paket adresserat till mig med söta godsaker och fina ord! Tack älskade M.
Nu är det ingen rast och ingen ro för snart bär det av tillbaka till jobbet för deko av en lougeyta, ikväll blir det en kavalkad av stoj och skratt men säkert även lite tårar för vi ska avtacka vår fantastiske varuhuschef som nu drar nu vidare för nya utmaningar i Spanien. Och jag ska sjunga en sång. Vi hörs i helgen! (om jag inte dör på kuppen).
Trevlig fredag på er allesammans!


Inga kommentarer på "Sweet surprise and freaky friday"

 1. Anna-Karin skriver:

  Vilken gullig kompis! Lycka till med sången.

 2. Anna skriver:

  Presenter med både söt insida och utsida går alltid hem!

  Kul att jag gav dig en kick och ser fram emot massa inlägg! 😀

  Kram, Anna


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »