Var tog helgen vägen?

Jag är ledsen at jag varit så dålig på att uppdatera bloggen under några dagar. På fredag eftermiddag känns det som om helgen ligger som ett fantastiskt stort (A0 minst) vitt ark som ska fyllas med allehanda färger och former. Socialt umgänge, hemmamys, diverse pyssel- /inredningsprojekt och bloggande liksom den behövliga laddningen inför kommande veckas Läs Mer »

Var tog helgen vägen?

Jag är ledsen at jag varit så dålig på att uppdatera bloggen under några dagar. På fredag eftermiddag känns det som om helgen ligger som ett fantastiskt stort (A0 minst) vitt ark som ska fyllas med allehanda färger och former. Socialt umgänge, hemmamys, diverse pyssel- /inredningsprojekt och bloggande liksom den behövliga laddningen inför kommande veckas arbete. På lördag eftermiddag kommer oväntat besök och nu har arket krympt till ett A3 och pryds endast av några få streck (ev. kan det vara trötthetsblixtar efter konserten på fredagen), och nu på söndagkvällen  är det bara en liten post-it kvar som är fylld mest med ettor och nollor.. ni vet sånna dära nödvändigt fixastädalagamat-koder för att vardagen ska fungera… A0 eller inte, min helg innehöll inte den produktivitet jag tänkt mig men ibland är det skönt att bara följa vinden och inte göra något särskilt.
Husmusen frågade i ett inlägg vilken servis hennes läsare har. Vi har ingen finservis för jag kan inte bestämma mig för vilken serie jag ska börja samla på, trots allt är det för mycket pengar för att tröttna efter några år, men jag gillar svägerskans gröna Nobel. Tillsvidare får IKEA 365+ duga. Däremot önskar jag att våra Grcic från Iittala fortfarande fanns i produktion. De är goda till frukostjuicen.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »