11-årsdrömmar

Idag fyller min systerson 11 år. Jag kan fortfarande inte fatta var åren tagit vägen. Här skickade jag en cool tonårsaktig tröja med posten till den lilla 2-åriga killen med myggbett i hela ansiktet som Jesper bar runt på Kolmården. Men han är tack och lov samma lilla mjuka kille, som vi älskar så mycket, Läs Mer »

11-årsdrömmar

Idag fyller min systerson 11 år. Jag kan fortfarande inte fatta var åren tagit vägen. Här skickade jag en cool tonårsaktig tröja med posten till den lilla 2-åriga killen med myggbett i hela ansiktet som Jesper bar runt på Kolmården. Men han är tack och lov samma lilla mjuka kille, som vi älskar så mycket, innerst inne. Min storasyster är en fena på att baka födelsedagstårta och barnen har alltid fått önska sig ett motiv. Det har varit gubben-i-månen, snögubbar, hästar (har jag för mig) och så denna gång; en önskan från en crosskille. Vad passar då bättre än en häftig svart sak med hjulspår, en av presenterna var nämligen att tillbringa lördagen på MX Arena.


Foto: Malin Linder


Inga kommentarer på "11-årsdrömmar"

 1. Anna-Karin skriver:

  Vilken jättefin tårta! Två kreativa systrar 🙂

 2. Ingela skriver:

  Oj, så otroligt läcker. Vilken lycklig kille och få en sån häftig tårta.Det är annat en mina vanliga…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

En smaksak

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • Lunchlättast i stan

  Jag sitter och önskar mig upp till Formex-mässan som öppnade igår. I år valde jag att inte åka men nu när mässan är igång för fullt är det inte utan att jag ångrar mig lite. Nåväl, det är främst möten med bloggkollegor och vänner som lockar, själva utbudet går det ju rätt bra att snappa Läs Mer »

 • Hög igenkänningsfaktor

  De senaste veckorna har jag lekt med tanken att koppla bort sociala medier helt. Under vår gemensamma ledighet har jag och Jesper påmint varann om mobbefri gemensamhetstid. Mest för att jag ogillar tanken på att vara en av de föräldrar eller partner för den delen jag sett mer än nog av på semestern. De som Läs Mer »

 • Äppelpajs-glass

  Igår när Lisa och Marcus var här åt vi årets första kräftor. De godaste svenska Vätternkräftorna jag ätit. Till efterrätt blev det färskostglass med smak av äppelpaj. Ett recept av Elisabeth Johanssons, en grym matstylist jag f ö haft nöjet att dela kök med när jag jobbade för Ikea i vintras. Recepten finns i hennes Läs Mer »