Lingonveckan – naturligare än vanligt

Nu finns de ovanligt snygga mensskydden Lingonvecka både i dagligvaruhandeln och nätbutiker. Det är matfilosofen Renée Voltaire som tagit fram den helt ekologiska serien av bindor, trosskydd och tamponger. Genom resonemanget, att det inte bara spelar roll vad vi stoppar i kroppen utan även vad vi använder utanpå, är produkterna helt fria från kemikalier och Läs Mer »

Lingonveckan – naturligare än vanligt

Nu finns de ovanligt snygga mensskydden Lingonvecka både i dagligvaruhandeln och nätbutiker. Det är matfilosofen Renée Voltaire som tagit fram den helt ekologiska serien av bindor, trosskydd och tamponger. Genom resonemanget, att det inte bara spelar roll vad vi stoppar i kroppen utan även vad vi använder utanpå, är produkterna helt fria från kemikalier och parfymer och dessutom biologiskt nedbrytbara. Förutom det snygga grafiska uttrycket tycker jag att namnet är både exeptionellt kul och träffande.

Foto: bild från hildur.se


Inga kommentarer på "Lingonveckan – naturligare än vanligt"

 1. Christine skriver:

  Vilken bra grej! Vet du vad priserna ligger på?

 2. Christine: om du spanar in länken under "nätbutiker" i inlägget så finns det iaf ett riktmärke på priset. Vet inte om de är desamma i "stationära butiker". Inte svindyrt men lite dyrare än Libresse på H&M är det ju…

 3. Anna-Karin skriver:

  Såg dom hod Jellon igår. Hurra säger jag, äntligen ett ekologiskt alternativ.

 4. Annelie skriver:

  Visst är det behjärtansvärt att man tar fram nya ekologiska produkter. Men för oss som redan använder menskoppen känns det lite onödigt 😉

  http://www.menskoppen.se


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »