Årets Före-Efter-tävling

Kommer ni ihåg att jag bloggade om tävlingen förra året? Elle Interör i samarbete med R.O.O.M utlyser smarta lösningar eller coola gör-det-själv-exempel; "Ont om förvaringsutrymme, svåruttnyttjade skrymslen, insyn eller andra inredningsproblem? Hur löste du det? Dela med dig av din smartaste lösning och tävla om att få välja inredning värd 25 000 kr på Room! Läs Mer »

Årets Före-Efter-tävling

Kommer ni ihåg att jag bloggade om tävlingen förra året? Elle Interör i samarbete med R.O.O.M utlyser smarta lösningar eller coola gör-det-själv-exempel;

"Ont om förvaringsutrymme, svåruttnyttjade
skrymslen, insyn eller andra inredningsproblem? Hur löste du det?
Dela med dig av din smartaste lösning
och tävla om att få välja inredning värd 25 000 kr på Room!
Gjorde du om en möbel eller byggde du en ny?
Hittade du ett smart sätt att använda textil eller färg?"

I år är prissumman halverad, men inredning för 25 000 kr går väl inte av för hackor. I fjol hade jag en rolig idé som jag aldrig tog mig tid att förverkliga, men i år vete sjuttom om jag inte ska förska få med ett bidrag, inte fullt så avancerat som sist, rimligare att genomföra m a o. Sista anmälningsdagen är 1 april så har du nåt fiffigt på lut skynda att anmäla dig du med!

            
Foto: skärmdump från Elle Interör


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »