Loppisfynd: dalahäst och undulatfat

Gårdagens loppisfynd går i kitschens tecken. En äkta gammal dalahäst från Nusnäs, en röd liten plåtburk och en hyperkitchig tallrik med tillhörande 3D undulat. Undulatfatet köpte jag med idén om att använda den som smyckeshängare. Jag måste komplettera med en upphängningsanordning och lovar att fota resultatet. På eftermiddagen experimenterade jag med lite olika bakgrundsfärger när Läs Mer »

Loppisfynd: dalahäst och undulatfat

Gårdagens loppisfynd går i kitschens tecken. En äkta gammal dalahäst från Nusnäs, en röd liten plåtburk och en hyperkitchig tallrik med tillhörande 3D undulat. Undulatfatet köpte jag med idén om att använda den som smyckeshängare. Jag måste komplettera med en upphängningsanordning och lovar att fota resultatet. På eftermiddagen experimenterade jag med lite olika bakgrundsfärger när jag fotade, jag hittade nämligen massa olikfärgade papper i min gamla arbetsprovsportfolio som matchade fint.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Loppisfynd: dalahäst och undulatfat"

 1. Anonym skriver:

  Hej Saran! Vilka mysgrejer du hittade. Ålskar fatet! Var det på Sandras?? =) Hoppas allt är bra du söta! Massa kramar!

 2. Johanna skriver:

  Hejsan Saran! Vilka mysgrejer du har hittat! Älskar fågelfatet! Var det på Sandras måntro?? Hoppas allt är finfint i Kalmar! Massa kramar! J

 3. Johanna... skriver:

  Alltså, fan. Jag är inget bra på det här med kommentarer. Varför skickar jag alltid minst två, nästan likadana. Kanske min dator som är seg. jaja… som vanligt. läs det ena inlägget och låtsas som det andra inte finns! kram

 4. Ha-ha! Underbara Johannisen, du får kommentera precis hur många gånger du vill! Även om det är samma kommentar ;-). Och ja, såklart det var på Sandras. Nu för tiden måste man dessvärre slå sig fram för det är så mycket folk där, redan kl. 10…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hållbart

 • Nytt DIY-intresse

  Om man bildsöker DIY så får man faktiskt fler skönhetsrelaterade träffar än inredning. Jag kan väl inte precis kalla mig någon konnässör, eller jag kan väl snarare kalla mig precis motsatsen när det kommer till hudvård. Snarare är jag typen som i snart fyra decennier använt mig av tvål och vatten. Bara. (paus för känsliga Läs Mer »

 • Mjölk på gammalt vis

  För några veckor sedan hajade jag till hemma hos ett par kompisar som bor lite utanför stan för mjölken till mitt te hämtade jag i en glasflaska i kylskåpet. De berättade att de köpte den så på den lokala livsmedelsbutiken. Nostalgikern och ekofantasten i mig gick bestämt och gifte sig med varann vid den nyheten Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • Mitt senaste fynd

  En snabb kik in här innan det blir en heldag/kväll på jobbet. Det är dags för Tengboms årliga vårmingel med kunder m fl. idag och jag lär bli en nattuggla… Men först lite loppisfynd: Eftersom vi tog en vända kring norra delen av  Gotland i torsdags hann vi även passera en handfull loppisar (ja herre Läs Mer »