Bubblande idéer och inspirerande möten

Just nu händer det mycket i mitt liv. Många roliga projekt på g och spännande människor ramlar in i mitt liv. Det blir allt mer påtagligt att kreativitet föder kreativitet och att glädje smittar! Det är så häftigt att hitta inpirationen på de mest oväntade ställen! Idag var jag på ett friskispass och den ledaren Läs Mer »

Bubblande idéer och inspirerande möten

Just nu händer det mycket i mitt liv. Många roliga projekt på g och spännande människor ramlar in i mitt liv. Det blir allt mer påtagligt att kreativitet föder kreativitet och att glädje smittar! Det är så häftigt att hitta inpirationen på de mest oväntade ställen! Idag var jag på ett friskispass och den ledaren har en synnerlig förmåga att entusiasmera och pusha oss som tränar. Hon sliter hårdare än någon annan och slår den mest vältränade kille på fingrarna, dessutom gör hon det med glimten i ögat och sällan skådat jäklaranamma. Idag sa hon att hon saknat mig på passen på sistone (ja, jag har varit ute och sprungit i solen istället), och att min träningsglädje ger henne energi – och tänk, jag tror faktiskt att jag bara råkar vara en spegel. En spegelbild av den där bubblande energin som är så bra för nya tankar och idéer. Jag önskar att fler människor delade med sig på det sättet.

Jag hoppas  i alla fall kunna dela med mig av det roliga framöver.


Foto: gettyimages


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »