H&M sommar, sommar sommar!

Har just spanat in H&M Homes sommarkollektion och me like! Jo, produkterna, visst, men jag tänker mest på miljöerna! Vilka underbara bilder, så himla inspirerande. Den övre bilden visar just hur jag vill att kalas ska gå till. Opretentiöst, naturnära, färgglatt och människonära (ja inte en enda människa syns ju på bilden men när kalaset Läs Mer »

H&M sommar, sommar sommar!

Har just spanat in H&M Homes sommarkollektion och me like! Jo, produkterna, visst, men jag tänker mest på miljöerna! Vilka underbara bilder, så himla inspirerande. Den övre bilden visar just hur jag vill att kalas ska gå till. Opretentiöst, naturnära, färgglatt och människonära (ja inte en enda människa syns ju på bilden men när kalaset är i full gång då kan man tänka sig att ungar och hundar springer runt, sitter i pappas knä, eller i mormors och gudmor hon sitter så nära värdinnan att hon måste vika in armbågarna för att kunna använda besticken. Ja, kort och gott umgänge när det är som bäst). I den undre bilden ser man en vägg som har levt i mer än hundra år… En sån vägg vill jag bo ihop med.

I helgen hinner jag kanske med ett par inlägg om själva kollektionen.

Foto: skärmdumpar från hm.com


Inga kommentarer på "H&M sommar, sommar sommar!"

 1. Anna med Totti skriver:

  lön på fredag… då ska det shoppas på hm home! 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »