Design Passion Stockholm

Igår var det pressvisning och smygpremiär men det är först imorgon den 18 april kl. 11.00 som dörrarna till designhändelsen Design Passion slås upp för allmänheten. Jag har framför allt följt ett av projekten, nämligen BRYGGA, som kompisen Charlotte Ryberg gjort tillsammans med Johanna Strand, men jag vet att både FUWL och Isabelle Halling (spana Läs Mer »

Design Passion Stockholm

Igår var det pressvisning och smygpremiär men det är först imorgon den 18 april kl. 11.00 som dörrarna till designhändelsen Design Passion slås upp för allmänheten. Jag har framför allt följt ett av projekten, nämligen BRYGGA, som kompisen Charlotte Ryberg gjort tillsammans med Johanna Strand, men jag vet att både FUWL och Isabelle Halling (spana in den fantastiska videon "of the making" på hennes hemsida!) ställer ut. Design Passion är öppen 18 april-31 maj kl. 11-16 alla dagar. Utställningen har fått ganska mycket uppmärksamhet i media (i slutet av klippet) och jag planerar att avlägga ett besök de närmaste veckorna. Det ska bli extra roligt då det blir lite som att komma "hem" eftersom konsultbyrån jag jobbade på 00-01 huserade just i Sturegallerian. (Jag ser, förutom utställningen, redan fram emot att ta en trip down memory lane och käka lunch på Gateu…)

Foto: skärmdump från Designpassion.se och bild av Charlotte Ryberg


Inga kommentarer på "Design Passion Stockholm"

 1. Kul att du bloggar om oss, det blir vi glada av! Ja, det är dags för en Sthlmstripp för dig snart!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »