Little Miss Fix It’s favoriter hos SIGNERAT

Fick frågan vilka som är mina tre favoriter hos SIGNERAT.se och det var ju inte det lättaste att bara välja ut tre saker eftersom det finns så mycket fint. För dig som inte känner till sajten så är SIGNERAT.se en designmarknad på nätet där man som formgivare själv annonserar ut sina alster, en verkligt fiffig Läs Mer »

Little Miss Fix It’s favoriter hos SIGNERAT

Fick frågan vilka som är mina tre favoriter hos SIGNERAT.se och det var ju inte det lättaste att bara välja ut tre saker eftersom det finns så mycket fint. För dig som inte känner till sajten så är SIGNERAT.se en designmarknad på nätet där man som formgivare själv annonserar ut sina alster, en verkligt fiffig idé förövrigt. Spana in min lista här!
Tack Anna för frågan!

Ikväll har jag varit på picknick vid slottet för att sen avrunda på Kalmar Teater där Christian Kjellvander spelade. Det var magiskt!


Inga kommentarer på "Little Miss Fix It’s favoriter hos SIGNERAT"

 1. Anna-Karin skriver:

  Ja det är verkligen inte lätt, så mycket fint som finns där.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »