Man kan väl få drömma lite…

Igår skrev jag ju att vi led av beslutsångest om vi skulle köpa en tavla eller inte, men den ångesten är borta. Vi hade funderat lite fram och tillbaka vad vi kunde tänka oss ge för tavlan och var eniga om att ".ja..jo… 7000:- kan vi väl sträcka oss till". Tilläggas kan att priserna i Läs Mer »

Man kan väl få drömma lite…

Igår skrev jag ju att vi led av beslutsångest om vi skulle köpa en tavla eller inte, men den ångesten är borta. Vi hade funderat lite fram och tillbaka vad vi kunde tänka oss ge för tavlan och var eniga om att ".ja..jo… 7000:- kan vi väl sträcka oss till". Tilläggas kan att priserna i utställningsprogrammet varierade väldigt från 2 500:- så vi tänkte att det kan kanske ändå vara rimligt. När galleristen äntligen ringde upp så pratade jag med henne lite om ditten och datten angående utställningen och jag förklarade sen mitt ärende och vi såg till att vara överens om vilken tavla det gällde (inte lätt att hålla reda på 400 st!).
Dialogen löd;

S: vi skulle vilja ha offerten på nr 114.
G: ja, den är ju i slutet av sin upplaga så nu har den gått upp rätt mycket i pris… den ligger på 7000…
(S: Jess!! det är ju inom ramarna (så att säga..)
hinner jag tänka.)
G: ..euro, plus avgifter.
S: Ha-ha-ha, (nervöst skratt men hinner samla mig lite), ja det var ju en hel del mer än vi hade tänkt oss så då hamnar nog "Ägget" högre upp på "femtiotusenplus-önskelistan"…

Hmmm.. ca 83 000:- alltså. Jesper, vad sägs om en tavla stor som ett toalock istället för en ny motorcykel??

              
Foto: Sara Zetterstöm/Little Miss Fix It (fast det fantastiska motivet har Anton Corbijn tagit)


Inga kommentarer på "Man kan väl få drömma lite…"

 1. Anna skriver:

  Yikes!

  Härligt att se att du fått ny inspiration till bloggen iallafall! Keep up the good work! 😀

  Anna

 2. Krutrutorna skriver:

  Det var banne mig inte illa! Shit…

  Tack för en rolig blogg, vet inte hur jag fann din blogg… men gemensamma vännen Anna är ju här med så jag är i gott sällskap.

  Kram Lisa

 3. Sara skriver:

  Anna: tack för pepp, det gillar jag, dessutom gillar jag att du drar hit dina kompisar också! 😉

  Lisa: nä du det gäller att hålla drömmen vid liv… Tavlan är dock verkligen något alldeles extra, det är artisten Björk som ligger med uppblåsta kinder i sin prinsessbakelse.. men smakar det så kostar det ju som sagt!

  Tack för berömmet fresten, du är jättevälkommen tillbaka!

 4. Anna-Karin skriver:

  83 000:- Ojoj, fast som sagt det är ju Anton Corbijn.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »