Något svalkande en dag som denna

Jag känner mig lite varm, nyss hemkommen från jobbet. Det har ju varit rena högsommardagen idag. Innanför dörren låg senaste numret av Residence, Jej! I mejlen låg ett inspirationsmejl från Martha Stewart som gastade: Kick-Start Summer! Gissa om jag blev sugen på något läskande efter att ha kollat in dessa drinktips. En läsare påpekade att Läs Mer »

Något svalkande en dag som denna

Jag känner mig lite varm, nyss hemkommen från jobbet. Det har ju varit rena högsommardagen idag. Innanför dörren låg senaste numret av Residence, Jej! I mejlen låg ett inspirationsmejl från Martha Stewart som gastade: Kick-Start Summer! Gissa om jag blev sugen på något läskande efter att ha kollat in dessa drinktips.

En läsare påpekade att det verkar som jag fått mer blogginspiration. Jag vet inte om det stämmer, för jag har oftast för mycket inspiration så att jag inte vet vad jag ska börja med och då blir det ingenting istället. Däremot har jag bestämt mig för att satsa mer på bloggen och försöker att effektivisera mitt bloggande, och att blogga om det jag vill. Det kanske låter konstigt men idag tänker jag alldeles för mycket på vad jag kan/ska skriva och inte. Det är ju en ganska liten värld och ofta får jag en idé om att blogga om något och om jag då, innan jag själv skrivit inlägget, läser någon annan inredningsbloggares inlägg om samma sak så struntar jag i att skriva om det för att jag inte vill härmas. Även om vi med största sannolikhet satt på varsitt håll och fick inspirationen samtidigt, för hur ofta händer inte sånt inom den kreativa sektorn. Nu har jag bestämt mig för att lägga såndana begränsningar åt sidan för det är ju min blogg och ingen annans. 🙂 Det skall dock sägas att förut bloggade jag enbart för min egen del men ju fler läsare jag får och ju mer ni kommenterar desto högre blir motivationen att prestera och inspirera! Ni är fantastiska. Tveka inte att tipsa mig om något ni tror jag skulle tycka var intressant. Idag ska jag lägga till min mejladress i layouten (typ två år för sent) så att det går att skriva till mig utan att alla ser också.

Fick precis veta att jag inte behövde jobba på Friskis idag som jag trodde, så nu ska jag istället blanda mig lite lemonad och sätta mig ute i solen och avnjuta mitt inredningsmagasin istället! Vad gör ni ikväll?


Foto: marthastewart.com


Inga kommentarer på "Något svalkande en dag som denna"

 1. hemmabloggaren skriver:

  Vi har trähus så falufärg kanske inte är så dumt. Ang Tylösand så får vi väl snart se om de blandar elixir i drinkarna 😛


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »