Berns nya hotellrum-rätt i tiden

Berns Hotel satsar nu på att bygga sjutton nya hotellrum av några av konferensrummen. Arkitekten Franz Hardinger (bl a känd för just sina hotellinredningar) är anlitad för att skapa de unika rummen med en exklusiv hematmosfär. Rummen kommer att invigas i samband med Berns Hotels 20-årsjubileum i början av juni. Det kanske verkar som om Läs Mer »

Berns nya hotellrum-rätt i tiden

Berns Hotel satsar nu på att bygga sjutton nya hotellrum av några av konferensrummen. Arkitekten Franz Hardinger (bl a känd för just sina hotellinredningar) är anlitad för att skapa de unika rummen med en exklusiv hematmosfär. Rummen kommer att invigas i samband med Berns Hotels 20-årsjubileum i början av juni.

Det kanske verkar som om jag snöat in helt på hotell, men jag fastande just för att de väljer att inreda i den stil som är så omåttligt populär just nu och visas i var och varannan inredningstidning, vintage blandat med utvald design. Och utöver det så sägs det att de toppat med fotokonst på väggarna (me like alot!) och kitchiga element. Jag tror att det kan bli ett vinnande koncept eftersom jag personligen ofta upplever hotellrum som strama och opersonliga. För mig ska hotellrum kännas mysiga och höjden av lyx. Lyxigt är det minsann för minsta rummet kosta ca 2.650:- natten…

Foto: berns

Ser ni att den svarta kudden på sängen är Josef Franks Teheran. Oh my så fint!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Trender

 • Mässingsmåsten

  Jaha, så har jag haft min första VAB-dag då. Efter en katastrofnatt på sömnfronten vaknade jag upp med en liten vattkoppig Marsipanros och influensafebrig make. Så min dag har istället för inredningsplåtning bestått av att kryssa mellan bakteriahärdarna och ömsom läsa sagor, ömsom fylla på lagret av febernedsättande och glass. Nu sover de båda och Läs Mer »

 • Berns nya hotellrum-rätt i tiden

  Berns Hotel satsar nu på att bygga sjutton nya hotellrum av några av konferensrummen. Arkitekten Franz Hardinger (bl a känd för just sina hotellinredningar) är anlitad för att skapa de unika rummen med en exklusiv hematmosfär. Rummen kommer att invigas i samband med Berns Hotels 20-årsjubileum i början av juni. Det kanske verkar som om Läs Mer »

 • Trend – Design pro bono

  Designad Cup of Love ger pengar till Röda Korset I ett kärleksfullt möte mellan Canon, Röda Korset och Form Us With Love presenteras idag utställningen A Cup of Love på Designgalleriet i Stockholm. Canon har bjudit in FUWL för att göra en limiterad mugg med ett unikt fotografiskt motiv till förmån för Röda Korsets kampanj Läs Mer »

 • Trend – Design pro bono

  Designad ljuspunkt ger pengar till Röda Korset. Lite överallt poppar de upp, designen för välgörande ändamål. Jag vet inte om det är en trend eller om det helt enkelt bara snart är jul. För ett tag sedan uppmärksammade jag Rädda Barnens nyöppnade designshop där stor del av pengarna går till RB’s verksamhet. Samma sak med Läs Mer »