På tapeten en tisdag…

Oj, redan tisdag! Igår försvann dagen i en hiskelig fart på jobbet och hela kvällen upptogs av ett viktigt möte, vi får se vad det mynnar ut i och jag väljer att inte berätta det än även om det är något väldigt positivt för oss. Idag har jag varit som ett barn i en godisbutik, Läs Mer »

På tapeten en tisdag…

Oj, redan tisdag! Igår försvann dagen i en hiskelig fart på jobbet och hela kvällen upptogs av ett viktigt möte, vi får se vad det mynnar ut i och jag väljer att inte berätta det än även om det är något väldigt positivt för oss.

Idag har jag varit som ett barn i en godisbutik, jag har kikat på tapeter! Herre min hatt vad många fina det finns. En kollega till mig ska göra om sin mammas vardagsrum och jag är med och hjälper till på ett hörn så idag var det alltså dags för stora beslutsångesten i val av tapet. Jag ringde t o m Hildur för att få lite inside information – tack för tipsen! Det blev dock en helt ny tapet som jag och kollegan kom överrens om passar fint i ett äldre hus som ska få en uppfräschning utan att bli hypermodernt. Jag har ju totalt snöat in på fåglar och visst smet det med ett par talgoxar bland eklöven. Serien Gustav från Sandberg lanserades igår och det lutar alltså mot Waldemar. Beställningen kommer dock inte läggas förrän det är precis dags att tapetsera, detta eftersom vi i dagsläget inte vet om det kommer behövas 2 eller 3 rullar (två räcker precis utan misstag ;-)). Skulle en tredje behövas är det bra att beställa den tätt inpå så att man får en från samma tryckomgång, annars kan det hända att rullarna skiljer sig i färg.

Här är ett par snapshots från butiken och om du tycker bilderna är suddiga så beror det på att de är det. 🙂 Kamerabatteriet var nästan slut så jag fick ställa fokusen manuellt… Mina brillor gör tydligen inte sitt jobb.


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "På tapeten en tisdag…"

 1. Hanna skriver:

  Vad roligt att du gillar Waldemar, jag är själv mycket nöjd med den! Den blir ännu finare när den kommer upp på väggen för det är en halvförsatt rapport på den, vilket tapetspegeln inte kan visa! Lycka till nu, skulle vara mycket roligt att se hur det färdiga resultatet blir!
  /Hanna Wendelbo-Hansson, designer Sandberg

 2. Tänka sig att det där telefonsamtalet i juni 2009 skulle resultera i en vänskap och vår alldeles egna inredningspodd drygt fyra år senare. Fantastiskt!

  Följ Kom In-podden på Facebook:
  https://www.facebook.com/kominpodden

  PS. Waldemar är fortfarande en tapetfavorit för min del. Du kan du – Hanna!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »