Flyttfåglar i hallen…

Lika lite som jag uppskattar skatan som sitter och tjattrar utanför fönstret på mornarna, lika mycket gillar jag dessa små söta fåglar som flyttade in efter helgen! Det var absolut inte meningen att det skulle bli ett bloggavbrott av den här kalibern så jag hoppas att ni precis som jag hade fullt upp med att Läs Mer »

Flyttfåglar i hallen…

Lika lite som jag uppskattar skatan som sitter och tjattrar utanför fönstret på mornarna, lika mycket gillar jag dessa små söta fåglar som flyttade in efter helgen!

Det var absolut inte meningen att det skulle bli ett bloggavbrott av den här kalibern så jag hoppas att ni precis som jag hade fullt upp med att hoppa som små grodor, umgås med familjen och skåla i goda vänners lag så att det inte märktes så mycket… Det börjar dessutom dra ihop sig till semester så man kan säga att jag har fullt upp.
En stående programpunkt när vi hälsar på hos Jespers bror är att åka till Gällstad som ligger 1.5 mil bort. Förutom Lager 157 finns där många härliga butiker som skapar köplusta. Denna gång blev det bl. a dessa små sötnosar från Serholt som hamnade i shopping bagen.
De satte sig genast till rätta på golvlampan i hallen, men vi får se om de stannar där, det kanske är flyttfåglar…


Foto: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Flyttfåglar i hallen…"

 1. Linus skriver:

  Tjena, nu har jag hittat hit. Jag ska försöka hålla lite koll…men nu joppa lite så jag snart får semester 😉 Kram kram…

  Vi har en kille som snart flyttar in hos oss, han har ett shysst nyhetsbrev tycker jag kring omvärldsbevakning Design, check him out. news@maybloom.se om du vill prenumerera.

 2. Hildur skriver:

  Halloj! Ah… Lager 157. Där var jag faktiskt i lördags. 🙂 Blev en hel del shoppat i klädesväg. Vilka fina fåglar! Helt i min smak!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för “Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »