Det kom ett mejl…

Åhh gissa om jag är härligt varm i hjärtat nu. Min mejl har strulat lite de senaste dagarna vilket har gjort att jag inte fick det senaste dygnens e-post förrän nu. Mitt där ibland reklam och spamkommentarer låg en fantastisk liten formulering från självaste Lisa Bengtsson! Hon gillade min ekvation och ser mig som en Läs Mer »

Det kom ett mejl…

Åhh gissa om jag är härligt varm i hjärtat nu. Min mejl har strulat lite de senaste dagarna vilket har gjort att jag inte fick det senaste dygnens e-post förrän nu. Mitt där ibland reklam och spamkommentarer låg en fantastisk liten formulering från självaste Lisa Bengtsson! Hon gillade min ekvation och ser mig som en potentiell "bakdel" (design ass, humor humor)!

Nu ska jag gå och lägga mig och snabbt fundera ut hur jag ska kombinera mitt härliga heltidsjobb här i Kalmar samtidigt som jag "hittar nya återförsäljare.. och ..dricker vin med LB:)" (hennes egna ord) i Stockholm. Större under har väl skett?


Illustration: Sara Zetterström/Little Miss Fix It


Inga kommentarer på "Det kom ett mejl…"

 1. Hildur skriver:

  Sååå spännande! Grattis!

 2. Hildur skriver:

  Sååå spännande! Grattis!

 3. Sara skriver:

  Hildur: Ja, lycka! Men inte så realistiskt tyvärr. 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »