Ett decennium senare…

Ja, så länge har det inte varit tyst här på bloggen, även om jag nu känner att det var alldeles för länge sen jag var här, men idag för tio år sedan träffades jag och Jesper och vi har även firat vår första bröllopsdag dagen till ära! Jag känner att det var behövligt med en Läs Mer »

Ett decennium senare…

Ja, så länge har det inte varit tyst här på bloggen, även om jag nu känner att det var alldeles för länge sen jag var här, men idag för tio år sedan träffades jag och Jesper och vi har även firat vår första bröllopsdag dagen till ära!

Jag känner att det var behövligt med en liten bloggsemester även om jag nu har så många blogginlägg i huvudet att det istället står helt still!  I veckan är det dags att börja inredningsblogga på allvar igen, välkommen tillbaka alla kära läsare!


Foto: Jos G


Inga kommentarer på "Ett decennium senare…"

 1. Anna-Karin skriver:

  Roligt att du är tillbaks igen och grattis på er allra första bröllopsdag lite i efterskott.

 2. Karodie skriver:

  Åh!!! Glömde bort att gratta! Kommer nu ist. Puss på er! Och tack för det fina kortet! Kram

 3. Sara skriver:

  Tack A-K för de värmande orden… det är lite trögstartat så här i början ha-ha.

  Karodie: Du gulle! inte behöver man komma ihåg sånt "by the book" heller.. men tack! 🙂

 4. Mrs. b skriver:

  Grattis på bröllopsdagen, i efterskott!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »