Sneak peek “operation tv-rum”

Innan jag sticker iväg till jobbet så tänkte jag ge er en lite tjuvkik på vad som komma skall… Igår var jag hemma hos min kollega Hanna och fick se slutresultatet av tv-rumsrenoveringen, dessvärre glömde jag kameran men sicken tur att mobilen fanns till hands! Hela storyn kommer ikväll. Hoppas ni får en härlig dag Läs Mer »

Sneak peek “operation tv-rum”

Innan jag sticker iväg till jobbet så tänkte jag ge er en lite tjuvkik på vad som komma skall…

Igår var jag hemma hos min kollega Hanna och fick se slutresultatet av tv-rumsrenoveringen, dessvärre glömde jag kameran men sicken tur att mobilen fanns till hands! Hela storyn kommer ikväll. Hoppas ni får en härlig dag på jobbet, elller stranden, om ni nu råkar ha semester!


Mobilfoto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Sneak peek “operation tv-rum”"

 1. Hildur skriver:

  Åh, ska bli spännande att se fortsättningen. Det var alltså här tapeten hamnade. 🙂 Den är sååå fin!!!
  Kram på dig och hoppas du får en trevlig dag på jobbet!

 2. Sara skriver:

  Tack du söta! Jajemän nu är den på plats och snyggt bidde det också! 😉


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

färg & tapeter

 • Sluta gissa kulören

  Det här är inte ett tips för alla, det fattar jag mer än väl eftersom denna lilla gadget kostar nästan 3000 spänn, och sååå intresserad av färger är man kanske inte. MEN, om du jobbar med kulörer på daglig basis så är det här här lilla hjälpmedlet vi har på kontoret mitt tip of the Läs Mer »

 • Tapetkärlek från Sandberg

  Det damp ner en inbjudan i brevlådan till lanseringen av Flora Sandbergica, den senaste kollektionen tapeter från Sandberg. Jag fick dessvärre tacka nej eftersom jag har haft fullt upp med att välja Årets monter på UF-mässan i länet hela dagen (hur kul som helst) och spanade istället in pressmaterialet nu på kvällskvisten. Oh my så Läs Mer »

 • Sandbergs Trend Report AW 2015

  Precis innan höstterminen drog igång hade jag lyckan att göra ett studiebesök på Sandbergs tapetfabrik i Ulricehamn. Det var där jag fick en sneak peek på den då ännu inte lanserade serien Skog och det var också där och då jag fick tjuvkika på “deras lilla gröna”- trendrapporten höst/vinter 2015 in the making. Nu finns Läs Mer »

 • Colour of the year 2016

  Orcher Gold – eller guldockra på ren svenska är utsedd av Nordsjö till årets färg 2016 och välfirad under hashtag #coty16. Tillsammans med ett tjugotal andra inredningsbloggare från Sverige och Norge blev jag inbjuden till färgfest i Nääs fabriker utanför Göteborg, otroligt vackra lokaler i de gamla tegelbyggnaderna som tidigar var spinneri och där man Läs Mer »