Inte nu!! Dagen när VAB fick en ny innebörd

Idag är jag hemma, efter en natt fylld av magsjuka. Fy för den lede vad otrevligt det är. Börjar känna mig lite bättre nu och dofilus och lite te har jag fått i mig att orka lyfta huvudet från kudden. Lite orörda magasin ska nog pigga upp mig ytterligare och paniken över att stockholmsresan är Läs Mer »

Inte nu!! Dagen när VAB fick en ny innebörd

Idag är jag hemma, efter en natt fylld av magsjuka. Fy för den lede vad otrevligt det är. Börjar känna mig lite bättre nu och dofilus och lite te har jag fått i mig att orka lyfta huvudet från kudden. Lite orörda magasin ska nog pigga upp mig ytterligare och paniken över att stockholmsresan är hotad börjar avta. Nu ska jag bara ligga här. Jag vabbar – "Vård Av Bloggare".


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Inte nu!! Dagen när VAB fick en ny innebörd"

 1. Karin skriver:

  Krya på sig! 🙂 Jättefin mugg har du iallafall, om det hjälpte något. Hoppas du mår bättre snart.

 2. Anonym skriver:

  Men då! Inte bli sjuk när tjejmilen ska avverkas! Bort dumma baskelusker! Krya på dig!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »