Business and pleasure

Jag vill börja med att tacka för alla kommentarer. Jag är även jättenyfiken på vilka ni är som läser bloggen, senaste tiden har det ju kommit massa nya läsare så var inte blyga nu utan skriv en rad och länka gärna om ni har en egen blogg! Det går inte nog att poängtera vad viktiga Läs Mer »

Business and pleasure

Jag vill börja med att tacka för alla kommentarer. Jag är även jättenyfiken på vilka ni är som läser bloggen, senaste tiden har det ju kommit massa nya läsare så var inte blyga nu utan skriv en rad och länka gärna om ni har en egen blogg! Det går inte nog att poängtera vad viktiga ni läsare är. Utan er hade det ju varit som att blogga för döva öron så fortsätt kommentera!

Idag mår jag, tack & lov, bra igen så direkt efter jobbet tar jag flyget upp till Stockholm där en riktig lång-weekend hägrar som jag tänkte avrunda med att springa Tjejmilen på söndag. Passande nog fanns det en guide över "Sveriges 30 bästa inredningsbutiker" i senaste numret av Sköna Hem. Många av dessa ligger i just huvudstaden och flertalet av dem känner jag till men inte alla, så jag tänkte försöka besöka lite för mig orörd mark när jag ändå är i stan. Denna helg kan man inte inte prata om "business or pleasure" utan snarare business and pleasure. Imorgon kommer jag rapportera direkt från Formex.

Tjillevippen!


Foto: reportagebild från Sköna Hem


Inga kommentarer på "Business and pleasure"

 1. Lotta skriver:

  Jag är en av dina "nya" läsare.
  Tycker din blogg är toppenbra!
  Så jag fortsätter gärna att titta hit:)
  Själv jobbar jag i en colorama-butik på en liten ort i Västra Götaland, där jag stormtrivs.
  Hoppas du får en trevlig helg i "storstaden" och då på formex. Lite "avis" är jag allt;)

 2. Kristin skriver:

  Hej Sarabarababy! Jag och Adam är också i storstan i helgen. Då måste vi träffas! Kul, med tjejmilen. Det måste man ju gå och kolla på. Kram kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »