Storstadsspan

Nu har jag landat i Sthlm och även hunnit med en liten vända (genomresa) på stan. Igår var tanken att jag skulle kvista ner på Indiska i Kalmar och lägga vantarna på den nya fina koppen av Lisa Bengtsson som äntligen kommit till butik. Nu blev det inte så eftersom jag var sjuk men här Läs Mer »

Storstadsspan

Nu har jag landat i Sthlm och även hunnit med en liten vända (genomresa) på stan. Igår var tanken att jag skulle kvista ner på Indiska i Kalmar och lägga vantarna på den nya fina koppen av Lisa Bengtsson som äntligen kommit till butik. Nu blev det inte så eftersom jag var sjuk men här i storstan fick jag i alla fall se den i verkligheten för första gången. Den är så überfin så man nästan blir tårögd… Eftersom jag redan har illmycket att släpa på så har en kompis lovat att köpa en kopp som väntar på mig när jag kommer hem igen. Det ska bli väldigt roligt att hänga i loungen för det är nämligen just Lisa som är ladyn bakom Lady Lisá Café på Formex.

Imorgon ska jag upp med tuppen och träffa mitt mässällskap! I’m so excited.


Snapshot med mobilkameran: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Storstadsspan"

 1. Emilia skriver:

  Såg på tv4 precis om formex och kom och tänka på dig..

  Tänkte så här: Undrar om Sara är där.. måste kolla hennes blogg.. och JAVISST!! Där var du!

 2. Mor skriver:

  Njuuuuuut…hjärtat mitt! Lite åt mig också..:)
  Vilka underbara koppar! Förstår att du är kääär..
  Ha en underbar helg i Hufudstaden och jag håller tummen när du springer Tjej-milen.. Lycka till!

  Puss….and be careful out there..:)


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »