Höstformex 2009, lägesrapport

Formex so far uppfyller alla förväntningar. Efter en uurtjusig pressfrukost, intressanta möten (läs div. bloggare och good-to-know-people) och mässgodis har snart en mässhall avklarats (en eller två to go). Visitkort har bytt ägare till höger och vänster och en VIP-inbjudan till kommande kvällsaktivitet ligger i tryggt förvar i min ficka. Just nu sitter jag i presscentret och känner Läs Mer »

Höstformex 2009, lägesrapport

Formex so far uppfyller alla förväntningar. Efter en uurtjusig pressfrukost, intressanta möten (läs div. bloggare och good-to-know-people) och mässgodis har snart en mässhall avklarats (en eller två to go). Visitkort har bytt ägare till höger och vänster och en VIP-inbjudan till kommande kvällsaktivitet ligger i tryggt förvar i min ficka. Just nu sitter jag i presscentret och känner mig viktig ;-), dessvärre kan jag inte publicera frukostbilderna än eftersom de är för stora men här kommer lite foton-i-farten från förmiddagen. Enjoy!


Fina färgglada fåglar i nya färger i OMM‘s monter.


Stefan Nilsson från Trendgruppen spanar in nyheter.


Hildur och jag käkar färgglad karameller och har hur jättemycket som jättehelst att titta på! (och prata om)


Inga kommentarer på "Höstformex 2009, lägesrapport"

 1. carro skriver:

  Va roligt att du har det bra i storstan…men klarar du verkligen av mässan utan mig? Jag presenterade dig ju så fint för utställarna förra året. Dom måste sakna din hälft;)
  hihi.

 2. Anna-Karin skriver:

  Ska bli spännande att höra och se mer när du kommer hem.

 3. Tack för två underbart roliga dagar i ditt sällskap!!! Inte kunde man tro att vi aldrig har träffats förr. Hoppas du får/har haft ett trevligt mingel ikväll. Lycka till på söndag! Kraaaam!!!

 4. Fia skriver:

  Kus!
  Han Stefan Nilsson är en av dem som ska bedömma mig i brillor 🙂
  Kram


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »