Höstformex 2009, pressfrukosten

Gissa om det varit hektiska dagar, att smida medan järnet är varmt är något jag tagit fasta på och minglat runt som en liten tok på diverse tillställningar, och det har varit så himla kul att träffa så många intressanta människor! Idag har jag äntligen fått lite tid att bearbeta mina bilder från torsdagens pressfrukost Läs Mer »

Höstformex 2009, pressfrukosten

Gissa om det varit hektiska dagar, att smida medan järnet är varmt är något jag tagit fasta på och minglat runt som en liten tok på diverse tillställningar, och det har varit så himla kul att träffa så många intressanta människor! Idag har jag äntligen fått lite tid att bearbeta mina bilder från torsdagens pressfrukost på Formex. Dukningen var verkligen a sight for sore eyes och även den löd såklart under mässans tema: Vintage travel – travel in style, med rekvisita som resväskor, jordglober och plyschsäten i de små kupéerna som jag hade turen att få sitta i längst bak i lokalen. Bakom den ekologiska frukosten stod Rune Kalf-Hansen och vi bjöds på basilika&citron-lemonad, färskostyoghurt med honung och färska blåbär, plommon, morötter och svartrötter och choklad! Svenska råvaror från bl. a Läckö slott, Enköping, Gotland och Malmö. Yoghurten serverades i glas från Reijmyre och i ekotänket fanns det ingen sked utan man fick helt sonika skopa upp den med brödet. Även skålen från reijmyre, en dagsfärsk nyhet desigad av Simon & Tomas. Borden var dukade med vita dukar täckta med en plexiglasskiva för att lätt kunna torkas av och användas länge och servetterna från Växbo Lin fick man ta med sig hem. Alla råvaror serverades var för sig för att man verkligen skulle, som Rune sa, ta sig tid att njuta och känna varje smak för sig. En väldigt bra start på dagen och Formexresan.

Det var flera hundra representanter på denna presstillställning och Hildur och jag hade nöjet att dela frukostbord med de två gamla frilansande rävarna Ragna och Sigbritt som berättade att de varit på Formex och rapporterat i tjugo år! Det var häftigt att mötas så, bloggare och magasinskribenter. Så otroligt olika media men med samma intresse och mål.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Höstformex 2009, pressfrukosten"

 1. Härliga bilder du bjuder på! Och roligt att läsa din sammanfattning kring pressfrukosten. 🙂 Själv har jag inte ens hunnit titta igenom alla mina bilder. Men snart så… ska bara ladda batterierna (mina alltså) sen så ska jag blogga om färgglada prylar från Formex. Kul, kul! Kram!!!

 2. Anna med Totti skriver:

  Vilka fina bilder du tar! Berätta gärna hur etc.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »