Fina papper

Var på Panduro på Kungsgatan i fredags och förlustade mig (strax innan paraplydrinksmingel på Designgalleriet). Bl a fick dessa danska papper följa med hem, de gör mig alldeles lycklig med sin prickiga färgglädje! Jag vet inte precis vad jag ska använda dem till än och de är inte riktigt lika släta som de var i Läs Mer »

Fina papper

Var på Panduro på Kungsgatan i fredags och förlustade mig (strax innan paraplydrinksmingel på Designgalleriet). Bl a fick dessa danska papper följa med hem, de gör mig alldeles lycklig med sin prickiga färgglädje! Jag vet inte precis vad jag ska använda dem till än och de är inte riktigt lika släta som de var i butiken. Note so self: handla inte fina papper precis innan en helkväll på stan…


Inga kommentarer på "Fina papper"

 1. Hoppas att paraplydrinkarna smakade. Själv fick jag feber och ont i halsen så jag kunde inte gå :-(…

 2. Jenny skriver:

  Tjena =)

  Hoppas din Formexhelg var super precis som min, såå mkt att se, man var så smått trött när man kom hem igen på kvällen… Bloggmötet var kul, kul att träffa andra bloggare!
  Jag gjorde ett litet inlägg idag och länkade till dig, tjika här om du vill se: http://www.hemtrender.blogg.se.

  Ha en skön vecka / Jenny

 3. Charlotte: Nej men gu vad trist! Tipist för annars hade vi kunnat snapsa ikapp 😉 Hoppas att du mår bättre nu.

  Jenny: Hej! Jag länkade nyss till dig också, men inte riktigt lika snajdigt som du hade gjort ha-ha, tack så mycket. Det var jättekul att träffas och som du säger så var/är man helt slut, men på ett bra sätt :-). Vi hörs! Kram

 4. Torbjörn skriver:

  Hej du, little miss fix it 🙂
  Gillar din blogg, håller på med lite presenter själv, inte lika proffsigt som du, men dock 🙂 Kika in om du vill 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY - pyssel

 • Koka saft på syrén

  Det var verkligen i sista stund insåg jag när jag skymtade vår överblommade Syrén i trädgården nyss. Jag hoppas att vi är tidiga och att det fortfarande blommar norröver för här kommer receptet på saften Boo och jag gjorde tidigare i veckan. Du behöver: 40 klasar syréner 2 liter vatten 2 kg ekologiskt socker 2 Läs Mer »

 • Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • DIY – personlig väggtallrik för under hundralappen

  Jag visade ju tallriksväggen som var med i RUM Hemma 04/2016 och lovade komma med ett DIY-tips. Om man inte har en massa fina vintagefynd eller tallriksfavoriter så kan man lätt skapa egna personliga varianter med lite porslinsfärg, till en riktigt låg kostnad. Den här citattallriken har hängt med i några år men jag uppdaterade Läs Mer »

 • Hur man rengör en damejeanne

  Söndagar är typiska fixardagar. Eller hängardagar, så idag har vi hängt lite i torpet. Liksom kollat till det och försäkrat det om att vi inte glömt bort det. Och som jag längtar till sommaren! Appropå det, i somras fyndade jag ännu en damejeanne, i det ljuvligaste turkosa glas, denna gång på Lions loppis i Åhus. Läs Mer »