Time for tea…

Nu är jag hemma igen efter härliga hektiska dagar i Stockholm, något som också betyder att jag äntligen kan avnjuta en god kopp te i mitt senaste förvärv. Helgen var en av de bästa på länge och jag hade så kul! Dessutom var det supernyttigt att utbyta erfarenheter med diverse blogg–kollegor, ingen nämnd ingen glömd Läs Mer »

Time for tea…

Nu är jag hemma igen efter härliga hektiska dagar i Stockholm, något som också betyder att jag äntligen kan avnjuta en god kopp te i mitt senaste förvärv.

Helgen var en av de bästa på länge och jag hade så kul! Dessutom var det supernyttigt att utbyta erfarenheter med diverse bloggkollegor, ingen nämnd ingen glömd va tjejer? Till exempel har jag mestadels fotat i RAW-format tidigare vilket har gjort att jag alltid måste konvertera dem i PhotoShop innan jag kan publicera dem. Anledningen har varit att man då kan “rädda” en dålig bild. Med tanke på att jag oftast plåtar ett motiv tills jag får bilden jag vill ha (ibland blir det väääldigt många bilder) så insåg jag att jag sparade både tid och minne om jag istället fotar i normal upplösning, så nu går bildhanteringen/bloggandet betydligt smidigare faktiskt. Och min plupp är nog riktigt tacksam att jag inte matar den full med dötunga bilder!
Det har varit så otroligt många intryck och jag ska verkligen försöka att återge så mycket som möjligt av mässans höjdpunkter men ni får ha lite tålamod för det är ju vardag igen och mycket som ska hinnas med. Dessutom har jag många andra inlägg i pipelinen så att ni inte ska bli helt Formexifierade ha-ha.

Dags att sörpla i sig de goda dropparna ur fina Peacock Cup, 99.50 på Indiska. Tack söta M för att du såg till att jag inte gick miste om den! Sen är det dags att packa upp IKEA-kassarna. Jag tänkte bara köpa lite tyg och en stol men fick istället knappt plats med allt i bilen! Ni ska få se vad det blev.

Update 20.32: Näe vet ni vad! När jag lyfte koppen så såg jag en fläck på tabletten och tänkte lite roat – “haha läcker den eller?” (för det trodde jag ju inte på riktigt) men det gör den! En liten liten spricka i botten sipprar det ut te igenom. Så väl som den var paketerad från butiken så måste det vara en transportskada. Jag hoppas verkligen att det finns kvar någon att byta till, annars blir det reklamation!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Time for tea…"

 1. Nämen åh så typiskt! 🙁 Ska bli så roligt att se vad du hittar på med alla grejorna. Nu är jag trött! Måste försöka återhämta mig lite inför nästa resa. :-S Kraaaam!!!!

 2. Mattias skriver:

  Det kan faktiskt vara en tillverkningsskada också, en spricka i glasyren kan ibland uppstå. Hoppas det gick bra att få en ny!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »