Sofföverdrag beställt!

Tack så jättemycket för engagemang och åsikter! Nu har vi beslutat oss för en ny klädsel och även beställt den. Det blev nummer 1. Jag resonerade som så att det var bättre att bryta av helt med den tätvävda panamabomullen än att försöka likna så mycket som möjligt med den belgiska linneblandningen och ändå inte Läs Mer »

Sofföverdrag beställt!

Tack så jättemycket för engagemang och åsikter! Nu har vi beslutat oss för en ny klädsel och även beställt den. Det blev nummer 1. Jag resonerade som så att det var bättre att bryta av helt med den tätvävda panamabomullen än att försöka likna så mycket som möjligt med den belgiska linneblandningen och ändå inte lyckas helt. Det gjorde ju heller inget att vi sparade en tusenlapp på det valet. Jag vet inte hur ni fungerar men jag vill ofta höra vad andra tycker för att kunna bestämma mig. Inte för att vända kappan efter vinden utan för att magkänslan då säger mig om jag håller med eller inte och på så sätt komma till beslut.

Om ungefär fyra veckor får ni se det slutgiltiga resultatet med båda sofforna vita! Och visst behövdes det lite färg i allt det vita så jag är mer än nöjd med de nya kuddarna från gårdagens pyssel.


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Sofföverdrag beställt!"

 1. Anna med Totti skriver:

  Höhö precis som jag tyckte! :)Gillar verkligen kuddarna – ska nog kika på det tyget när man kommer till ikea nästa gång!

 2. Jag är också väldigt förtjust i dina kuddar, det färgglada mönstret är så fint!

 3. Anna: Tyget är tjockt och fint och väldigt lätt att jobba med så ta en kik vettja. Otroligt prisvärt!

  Josefin: Vad kul att du gillar kuddarna och som sagt, tack för att du kommenterade så att jag hittade till dig!

  Kram!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »