Det bor monster utanför vårt badrum!

På min pandurorunda kunde jag inte motstå dessa fulsötisar och vips hade vi fått monster i lilla hallen utanför badrummet. De syns inte förrän man kliver ut genom dörren och kanske inte ens då om man är ouppmärksam. Jag tycker om när saker är lekfulla, lite subtila och inte det förväntade. Som att ett par Läs Mer »

Det bor monster utanför vårt badrum!

På min pandurorunda kunde jag inte motstå dessa fulsötisar och vips hade vi fått monster i lilla hallen utanför badrummet. De syns inte förrän man kliver ut genom dörren och kanske inte ens då om man är ouppmärksam. Jag tycker om när saker är lekfulla, lite subtila och inte det förväntade. Som att ett par i 30-årsåldern har monster i hallen…

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag har slarvat alldeles för mycket med sömnen på sista tiden. Och nej, jag är inte rädd för monster under sängen, jag vet precis var jag har dem 😉


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Det bor monster utanför vårt badrum!"

 1. Så roligt att få se dom på plats! Dom är ju för söta! Ha en underbar dag! Själv har jag ju en händelserik framför mig. Du vet… ;-)Dags för dammsugaren att komma fram. 😀 Kram kram

 2. Ja, de hittade sin plats. Jesper sa på kvällen;"Har vi monster utanför badrummet va!" med ett gillande. Rovligt 🙂

 3. fröken erikson skriver:

  å vilka ursöta monster! Sånna vill jag och Tuva också ha = ) då slipper ju mamma förklara att det inte finns några monster i garderoben. de sitter ju på väggen..
  tack för igår, myspys. kramen

 4. fröken eriksson: vad kuvl att se dina ord här! Jag har bestämt för mig att monster är allergiska mot rosa väggar så Tuva är pretty safe ;-). Ja, tack själv. F-junta is the new black!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »