Idag kickar vi off!

Varje verksamhetsår på IKEA startar den 1 september och idag har vi haft årets avspark i Kalmar! På olika stationer fick vi ta del av våra mål och värderingar, strategier och siffror. Allt presenterat underhållande och pedagogiskt. Självklart är det stort miljöfokus och att året lyder under parollen “ALLA LIKA OLIKA” men det är minst Läs Mer »

Idag kickar vi off!

Varje verksamhetsår på IKEA startar den 1 september och idag har vi haft årets avspark i Kalmar! På olika stationer fick vi ta del av våra mål och värderingar, strategier och siffror. Allt presenterat underhållande och pedagogiskt. Självklart är det stort miljöfokus och att året lyder under parollen “ALLA LIKA OLIKA” men det är minst lika viktigt att internt värna om IKEA-andan varför knappar med värdeord delades ut högt och lågt. Själv valde jag den fantastiskt fina med en enkel illustration av en golvlampa fastsatt i taket – “det är okej att göra fel”. Jag tycker som inredare att den är lite extra rolig. Visst är det underbart med en arbetsplats där det är viktigare att agera, och kanske göra fel och lära sig av eventuella misstag, än att sitta sysslolös i väntan på instruktioner.

Dagen till ära hade vi en liten grupptävling där vi pimpade 30-åringarna KLIPPAN och BILLY. Kunderna kan under hela dagen idag rösta på sin favorit och faktiskt ha turen att vinna konstverket! Ikväll fortsätter festligheterna efter stängning…
Underbara framtid!


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Idag kickar vi off!"

 1. Åhååå… roligt att få se bilder från dagens aktivitet! 🙂 Låter väldigt trevligt. Och förhoppningsvis blir det minst lika roligt ikväll. För min del gick det bra. Tror jag… 😉 Det märker jag väl om inte annat när det kommer i tryck. Nu… dags att laga mat. Kram på dig!!!

 2. Lotta skriver:

  Ha, vad roligt och härligt att få se lite bilder och få lite inblick bakom kulisserna..ler..

  Verkar som om ni haft det riktigt härligt!
  Lotta

 3. Hildur: Det var en rolig, inspirerande och lärorik dag verkligen. Jag är grymt nyfiken på att se slutresultatet av ditt besök. ihiii 😉 Kram kram!

  Lotta: Vad kul att du uppskattade inlägget, ja man vet aldrig vad som döljer sig bakom olika företagsdörrar hi-hi. Det var en toppendag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »