Ny mässa i sikte – Hem 2009

Hade lite radioskugga igår men idag har jag hittat tillbaka till bloggen igen (och nej, det berodde inte på tisdagens personalfest ;-)..). För ungefär en vecka sen fick jag en inbjudan till pressfrukost och förhandsinfo på Hem & Villa och Hem 2009-mässan. “Hem & Villa är Sveriges största mässa, som tillhanda har allt för den Läs Mer »

Ny mässa i sikte – Hem 2009

Hade lite radioskugga igår men idag har jag hittat tillbaka till bloggen igen (och nej, det berodde inte på tisdagens personalfest ;-)..).

För ungefär en vecka sen fick jag en inbjudan till pressfrukost och förhandsinfo på Hem & Villa och Hem 2009-mässan. “Hem & Villa är Sveriges största mässa, som tillhanda har allt för den som planerar större förändringar i hemmet. Mässan görs i samarbete med tidningen Vi i Villa. Hem 2009 är den största publika inrednings- och designmässan i Sverige och arrangeras i samarbete med ELLE Interiör.”
Attsingen tänkte jag, jag har varken tid eller råd att åka till Stockholm på en mässa så snart igen efter Formex, och försökte att inte fundera mer på det.
Idag kikade jag in på mässans hemsida och insåg att den är precis den helgen jag ska på bröllop i Stockholm! Om jag bara åker ett par dagar tidigare så kommer jag att hinna med både mässa och fest. Tjoho.

Årets mässa går under temat “Färgstarkt och lekfullt” och om jag skulle sätta ett epitet på den inredning som får mitt hjärta att bulta lite extra skulle det vara just det – färgglatt och med humor, så detta vill jag absolut inte missa! Jag har inte besökt mässan sedan 2003 och då i Göteborg, det verkar vara många riktigt spännade utställare i år och dessutom får man underBARA BARN-mässan på köpet. Du kan läsa mer här.
Denna mässa är även öppen för allmänheten och kanske blir jag lite tjatig men – ska du dit?


Foto: Printscreen Hem 2009


Inga kommentarer på "Ny mässa i sikte – Hem 2009"

 1. Gokväll i stugan! Skulle bra gärna åka, men får nog försöka hålla mig hemma. 🙂 Det är tillräckligt mycket farande och flängande planerat ändå. Färgstarkt och lekfullt. Det är ord som även får mitt hjärta att klappa lite extra! Jag ser fram emot dina färgglada rapporter! Kraaaaam!!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »