Äntligen fredag!

Trots att tiden rusar fram och veckorna är allt annat än långdragna och sega är det ändå så fantastiskt skönt med helg! Tid att hämta andan, umgås med vänner och fixa här hemma. Fredag är nog min bästa dag. Jag har alltid jättemycket energi då och efter jobbet brukar kvällen oftast bjuda på något kul. Läs Mer »

Äntligen fredag!

Trots att tiden rusar fram och veckorna är allt annat än långdragna och sega är det ändå så fantastiskt skönt med helg! Tid att hämta andan, umgås med vänner och fixa här hemma. Fredag är nog min bästa dag. Jag har alltid jättemycket energi då och efter jobbet brukar kvällen oftast bjuda på något kul. Idag har jag MF (MakeFritt) och ska äta och dricka gott med min vän M. Först ska jag bara mumsa i mig lite mellis och bläddra i årets Skapa Stilen som kom idag. På brickan även jubileumsservetter från Coop, det var tyvärr allt som fanns kvar när jag kom iväg till butiken i förra veckan så är det någon som har en mugg och/eller handduk till övers kan ni väl hojta till!

Trevlig helg kära vänner!

PS. Om ni inte har testat Bregott med havssalt – gör det! Precis så ska smör smaka… DS


Foto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Äntligen fredag!"

 1. Anna-Karin skriver:

  Själv kom jag inte över vare sig servetter eller handdukar. hade gärna velat ha ett par handdukar. Allt försvann i ett nafs. Känns lite trist att Coop felsatsade med så lite varor. Däremot verkar det vara en del som köpt på sig och nu försöker kränga via Tradera till överpriser.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »