Lördagsgodis från Mio

Ja, inte precis de sötsaker som man med en handsvettig femkrona handlade när pappa körde den oligatoriska lördagsturen till kiosken i byn. Men ett stort och funktionellt ögongodis som jag suktat efter länge… till halva priset idag så gissa om den fick följa med hem! Egentligen skulle vi titta efter en tv-bänk men eftersom de Läs Mer »

Lördagsgodis från Mio

Ja, inte precis de sötsaker som man med en handsvettig femkrona handlade när pappa körde den oligatoriska lördagsturen till kiosken i byn. Men ett stort och funktionellt ögongodis som jag suktat efter länge… till halva priset idag så gissa om den fick följa med hem! Egentligen skulle vi titta efter en tv-bänk men eftersom de flesta är så tråkiga fanns det annat som lockade mer och jag nästan svimmade av lycka (nåväl) vid fyndet och försökte förtränga känslan av otrohet… Nu lite montering och sen blir det fotosession för bloggen!


Foto: Sara Zetterström


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »