Stilfullt och nytt i IKEA STOCKHOLM-serien

Jag fortsätter med att presentera ännu en nyhet, och en vän av IKEA känner säkert till möbeljättens serie IKEA STOCKHOLM. Produkterna skiljer sig ganska tydligt från mycket i det övriga sortimentet och utstrålar hög kvalitet och stilfullhet. Det senaste tillskottet i STHLMs-familjen är denna urläckra bricka i svart med mönster från IKEA STOCKHOLM BLAD. Den Läs Mer »

Stilfullt och nytt i IKEA STOCKHOLM-serien

Jag fortsätter med att presentera ännu en nyhet, och en vän av IKEA känner säkert till möbeljättens serie IKEA STOCKHOLM. Produkterna skiljer sig ganska tydligt från mycket i det övriga sortimentet och utstrålar hög kvalitet och stilfullhet. Det senaste tillskottet i STHLMs-familjen är denna urläckra bricka i svart med mönster från IKEA STOCKHOLM BLAD. Den är härligt stor (Ø56cm) och om jag inte visste bättre så skulle jag kunna gissa att den var från Svenskt Tenn. Då hade ju visserligen priset sett helt annorlunda ut, för denna skönhet betalar du bara 169 kr. Vem sa att man kan ha för många brickor? Inte jag…


Foto: IKEA


Inga kommentarer på "Stilfullt och nytt i IKEA STOCKHOLM-serien"

 1. Martina skriver:

  Riktigt snygg! Kanske blir en sväng förbi ikea i helgen nudå… 😉

 2. Linruz skriver:

  Visst är den snygg!!
  Men tycker faktiskt att den är aningens stor!
  kram Lina

 3. Mrs. b skriver:

  Den var snygg! Väcker helt klart ha-begäret 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »