Efterlysning: återförsäljare av Designers Guild-tyger

Nu är det väldigt mycket fokus på vardagsrummet känner jag, men ni får stå ut ett tag till för “there’s where the action is” för tillfället. Rummet är så stort och det har varit ett enda miss-match med olika träslag och stilar, inte precis något att lägga på inredar-CV:t ha-ha, men nu är det på Läs Mer »

Efterlysning: återförsäljare av Designers Guild-tyger

Nu är det väldigt mycket fokus på vardagsrummet känner jag, men ni får stå ut ett tag till för “there’s where the action is” för tillfället. Rummet är så stort och det har varit ett enda miss-match med olika träslag och stilar, inte precis något att lägga på inredar-CV:t ha-ha, men nu är det på gång i rätt riktning mot bättre harmoni och personligt utan att bli spretigt. Båda sofforna har fått (kommer snart att få) ny klädsel, tv-bänken är ommålad, en nya lampa har flyttat in. Kvar på att-göra-listan är:

 • Lämna in matsalbordet på omlackering (de har inte tid förrän den 19 okt!)
 • Byta ut högtalarsystemet
 • Rama in ballerinan (vilketjag inte gjort än *host*) som ska få flytta in här
 • Inhandla och sätta upp en hylla bakom soffan
 • Fixa lite småkrafs till ett tidningsställsprojekt och sedan bygga tidningsstället
 • Färga IKEA STHLM-kuddarna
 • Lämna in underredet och beslagen till tv-bänken på lackering
 • Printa en ny bild till bokhyllan
 • Möblera om
 • Välja/beställa tapet/tapetsera (svårt val)
 • Sy ny klädsel till fotpallen tyg är beställt! har kommit!

Pjuh! Jag blir lite matt när jag ser allt på denna lista så det får bli lite som det kommer. Nu till min efterlysning; som sista punkt har jag ju klädseln till vår gamla fotpall (från IKEA, surprice-surprice). Jesper gillar den inte och tänkte kasta ut den men jag tycker den är jättepraktiskt eftersom den är så stor, ställer jag den intill soffan blir det nästan som en divan=perfekt tv-pose, så nu blir det omklädning istället. Är väldigt förtjust i “asolo berry”, ett randigt tyg från Designers Guild, det skulle bära upp färgskalan perfekt samtidigt som det är rejält och slitstarkt. Någon som vet var man kan köpa det på metervara i Sverige?
PS. helst på postorder… DS.


Foto: designersguild.com, textmontage av mig

Uppdatering 091013: Jag kommer att stryka det som står på listan vartefter saker blir gjorda. Det är ju skönt att lägga saker till hadnlingarna…


Inga kommentarer på "Efterlysning: återförsäljare av Designers Guild-tyger"

 1. karola skriver:

  oj vilken lång lista…där kommer du vara sysselsatt ett tag. lycka till 🙂

 2. Purple Area skriver:

  Hej Sara,
  Såg din kommentar, tyvärr kommer jag inte till Hem mässan. Men om du ska till Malmö kan du väl höra av dig så kanske vi kan klämma in en fika. Hotell i Köpenhamn, lite svårt, jag har aldrig bott på hotell där själv.. det är för nära men jag har hört talas om att Square ska vara lite hippt, Guldsmeden har lite annorlunda stil och Front ska också vara bra. Kanske du kan kolla in någon av dem.
  Ha det toppen!/Susann

 3. Inredningsfrun skriver:

  Men hur i all sin dag hamnade jag här!!! jag letade efter en logga och kom till din blogg!Trevligt!! Tack för titten!!

  // Inredningsfrun

 4. Mrs. b skriver:

  Nu har jag för mig jag nyligen sett någon form av reklam för någon butik(?) som skulle starta upp med stort Designers Guild sortiment. Men tyvärr har jag ju inget minne av var jag sett det… kan det ha varit en tidning eller nåt? Inte en aning…

 5. Mrs. b skriver:

  Jomen visst – en googling gav ju svaret! Det var denna butik jag tänkte på:
  http://www.prettyhome.se/

 6. Inspirera Mera skriver:

  Härligt att Mrs. b hade svaret.
  Kram Sandra


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »