Rubiks kub i storformat

Frånvaron här på bloggen beror på att det är mycket på jobbet men till stor del även på kaoset här hemma. Just nu pågår den nionde punkten på nedanstående lista. Rubiks kub i storformat som maken påpekade. Eller just nu har vi faktiskt tagit paus och alla möbler står på sin nya plats (tur att Läs Mer »

Rubiks kub i storformat

Frånvaron här på bloggen beror på att det är mycket på jobbet men till stor del även på kaoset här hemma. Just nu pågår den nionde punkten på nedanstående lista. Rubiks kub i storformat som maken påpekade. Eller just nu har vi faktiskt tagit paus och alla möbler står på sin nya plats (tur att vi har förstående grannar!). Vi känner oss för i den nya möbleringen och det är bra att ta en par dagar och nätter eller så för att känna efter. Känns rummet välkomnande, uppfyller det kraven på aktiviteter, funktioner etc? Imorgon ska vi åka på 1-årskalas  hos Jespers systerdotter så det blir väl först på söndag som eventuella justeringar blir aktuella. Ett tips vid ommöblering, förutom möbeltassar så är gamla mattor en smart grej för att minska repor; ställ tunga/otympliga möbler, som man inte orkar bära, på en matta och skjut/drag dem över golvet istället. Det sparar ju faktiskt både golv och ryggar!

Tusen tack för alla kommentarer förresten och trevlig helg allesammans! Jag återkommer med en uppdatering av jakten på mitt möbeltyg inom kort…


Foto: Sara Zetterström


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »