Vi drar till Malmö…

Som jag sagt tidigare har bloggen blivit lite lidande på sistone. Anledningen är, och kommer förmodligen vara i några veckor framöver, att jag ska åka och bygga det nya IKEA-varuhuset i Svågertorp (södra Malmö), och det har varit mycket att förbereda inför min bortavaro från min ordinarie tjänst. Vid byggandet av ett nytt varuhus eller Läs Mer »

Vi drar till Malmö…

Som jag sagt tidigare har bloggen blivit lite lidande på sistone. Anledningen är, och kommer förmodligen vara i några veckor framöver, att jag ska åka och bygga det nya IKEA-varuhuset i Svågertorp (södra Malmö), och det har varit mycket att förbereda inför min bortavaro från min ordinarie tjänst. Vid byggandet av ett nytt varuhus eller renovering av ett gammalt funkar det så att alla varuhus i Sverige lånar ut anställda som är med och bygger upp det nya. Jag har ingen riktig koll men jag kan tänka mig att vi kommer att vara ca 80-100 pers i det nya varuhuset to be. Det brukar bli långa dagar och jag hoppas verkligen att jag har ork och inspiration kvar att uppdatera bloggen så mycket som jag vill, men det kommer definitivt bli lite inside information så glöm inte kika in här med jämna mellanrum, om inte annat för att hålla mig uppdaterad om omvärlden! 😉


Inga kommentarer på "Vi drar till Malmö…"

 1. Det ska bli mycket spännande att se det nya varuhuset. Jag jobbar deltid på ILVA som ligger granne. ILVA ser så litet ut jämfört med gigantiska IKEA:) Hoppas arbetet går bra för dig!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »