Hotellfeeling hemma

Nu sitter jag åter igen i lobbyn på hotellet i Malmö, inget drömscenario ur bloggperspektiv precis men så kan det va ibland! Jag känner mig hopplöst efter i blogg- och inredningsvärlden men försöker ta det hela med ro. Ibland räcker tiden och orken inte till helt enkelt… Jag sänder ett gemensamt tack för kommentarna jag Läs Mer »

Hotellfeeling hemma

Nu sitter jag åter igen i lobbyn på hotellet i Malmö, inget drömscenario ur bloggperspektiv precis men så kan det va ibland! Jag känner mig hopplöst efter i blogg- och inredningsvärlden men försöker ta det hela med ro. Ibland räcker tiden och orken inte till helt enkelt… Jag sänder ett gemensamt tack för kommentarna jag får, som alltid är det ni läsare som håller lågan flammande! (snarar flämtande just nu..ha-ha.)

Helgen ägnades till största del åt att hjälpa en kompis att flytta men något jag däremot tog mig lite tid till var en snabbvisit på Lagerhaus, som f ö är en favoritaffär när det kommer till små toklustiga saker. Där jag såg dessa roliga dörrskyltar a la hotell (lite skadad efter veckans boende månne?). 5 st i en förpackning; “Stick!” “Lämna mig ifred” “Städa mitt rum tack!” “Kom in!” och “Jag kommer strax” De flesta av dessa uppmaningar för i alla fall mina tankar till en tonåring och kanske skulle det vara ett smart system för att undvika tjafs om man har truliga barn. Själv hade jag än en gång behövt hänga den gula skylten på mitt kontor och hoppats på ett mirakel tills jag kommer hem om två veckor… frågan är bara om någon hade känt sig manad?


Mobilfoto: Sara Zetterström


Inga kommentarer på "Hotellfeeling hemma"

 1. Ja du… det var söta soffpotatisar du skickade mig. 😉 Men det klart. Med den skönsången förstår jag dig. skratt Trevlig vecka på dig! Kraaaam!

 2. Funny eye glasses are destined to be unique and funny if seen from their names. These eyeglasses are mainly used to highlight wearers personal tastes and some trendy elements in the industry. Therefore, they are designed completely different from regular eyeglasses in almost all aspects. As for colors, funny eye wear can be tinted in almost all colors that people can or can not imagine on either the lenses or frames, or both- different color combination can greatly enhance the glamour of these eyeglasses. In addition, these eyeglasses are totally different from regular glasses in terms of sizes and shapes. Comparatively speaking, regular eye wear are made in such a size that can well cover wearers eyes and eye sockets, in shapes that are contrasted with wearers faces. However, funny glasses can be designed in any sizes and any shapes that wearers want. Such personalized or untraditional designs can greatly make these glasses more funny. In a word, these special eyeglasses are designed in unique and untraditional ways, so as to highlight the element of being funny.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »